verslagen

JU13 Caruur Gent vs Spectrum Zombies

Caruur Gent VS Spectrum Zombies Dat we niet wakker gingen zijn voor de ‘vroege' match dat was te verwachten. Wat een feest gisteren op de spaghetti avond van de Vlinderdreef. 4 van de 5 veel te laat in bed en bij sommigen was het afscheid van de Waalse kids (uitwisseling) nog te zien aan de oogjes. Maar zoals echte volleyballers kunnen uitgaan moeten ze ook kunnen opstaan en zo stonden we daar vroeger dan verwacht allemaal klaar in de zaal. Hmm ‘klaar' is misschien niet het juiste woord de eerste set verliezen we, zonder echt te weten dat hij al begonnen was. Op naar de tweede dan, heel mooi volleybal afwisselend met ongecontroleerde bewegingen brachten ons mooi richting setwinst maar toen de coach van Gent Time out vroeg hadden we pas echt door dat we voor stonden. Niet goed wetende hoe dat kwam gingen we op het einde de mist in (dat zie je ook bij zombiefilms, mist). 25-23 Set 3 was er echt eentje om wakker te worden (eindelijk) maar konden we ook helaas niet naar ons toetrekken. 3 sets verloren en dus ook de match maar er is altijd een 4de die gespeeld moet worden. Eindelijk zag ik al wat meer oogjes op het plein en zagen we zelf dat we toch nog goed aan het volleyballen waren. Weer met een mooie voorsprong richting setwinst weer met een time out van de Gentse coach. Ja inderdaad copy paste van de tweede set zou men zeggen en daar stond het dan plots weer 23-23. Opslag aan ons, opslag aan één van mijn zombietjes. Waar het vandaan kwam ik weet het niet, maar twee ‘raketten' later stond het 23-25. Yessss set winst die voelt als matchwinst! Top kereltjes!!!


JU13 Enthousiaste groep

De jongens U13 is een kleine maar enthousiaste groep. Naarmate de competitie vordert, gaan de resultaten in stijgende lijn. Ook al is het resultaat op papier soms een droog 3-0 verlies, dat betekent helemaal niet dat ze geen supergoede prestatie neerzetten. Ze worden nooit onder de voeten gelopen, blijven proberen om mooi op te bouwen, ook al krijgen ze van de tegenstander soms een zware opslag te verwerken. Zo konden ze in Lochristi eindelijk hun eerste 0-3 overwinning laten optekenen, en het volgend weekend speelden ze ook een prima partij in Wetteren. Ging de wedstrijd ginder nu door of niet, dat was de vraag de hele week. Met enkele vormelingen in de ploeg die kerkelijke 'verplichtingen' hadden, geraakten ze eerst niet aan een voltallige kern. De tegenpartij liet pas de vrijdag weten dat ze de wedstrijd niet konden verleggen. maar van een forfait wilden onze jongens niet weten! Volleybal gaat voor was het antwoord. En daar stond onze coach dan met al 'zijn' spelers aan de zijlijn. Toch wel een beetje trots met hun beslissing. Sorry God 😉 De opslag van de tegenstander was van een ander kaliber, maar ze lieten zich niet kennen en vochten voor elke bal, toch diegene die ze konden pakken en daar kwamen heel mooie rally's uit. Receptie, pas op de buitenkant!!! en hier en daar een aanval. Wat moet een coach nog meer hebben. Verloren met 3-1 dat wel, maar met het hoofd omhoog van het plein gestapt. Met een 'staande ovatie' van zowel de eigen supporters als van het thuispubliek voelde het tcoh een beetje als een overwinning.


MU15 Mooie start

Onze meisjes U15 (vorig jaar U13 onder leiding van trainer/coach Yassin) zijn uitstekend gestart in het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijd speelden ze op verplaatsing in Grembergen. Het was best wel spannend, voor het eerst met 6 tegen 6, een nieuwe opstelling, hoger net, groter terrein. Maar de Spectrum girls startten heel goed, het vertrouwen groeide en ze wonnen de eerste set van het nieuwe seizoen. Wat een opsteker!!! Set 2 verliep wat stroever, maar in set 3 en 4 toonden onze meisjes zich de betere en haalden al meteen de eerste matchwinst binnen (1-3). De tweede match werd thuis gespeeld tegen Asterix E. De eerste set werd knap gewonnen, de tweede set heel nipt verloren met 24-26. In set 3 had de ploeg een dipje maar in set 4 toonden ze hun vechtlust. Asterix ging uiteindelijk toch nipt met de overwinning lopen (1-3 puntenstand 95-100). Voor wedstrijd 3 trokken ze naar Beveren en speelden tegen Asterix C. In set 1 en 2 presteerden ze nooit volgens hun kunnen, maar in set 3 toonden de meisjes zich duidelijk de betere en die werd vlotjes gewonnen. Ook in set 4 bouwden ze een mooie voorsprong op. Ze hadden de kans om af te maken en een tie-break af te dwingen, maar stress deed hen een beetje de das om en Asterix won met 3-1. Match 4 werd thuis gespeeld tegen de meisjes van Nidak B. De Spectrum-girls waren zeer enthousiast, toonden dat ze een vrolijk en hecht team zijn geworden en namen van bij de start het heft in handen. Zij versloegen de bezoeksters met 3-0 (25-12/25-9/25-15). Je kan de hele wedstrijd nog bekijken op ons YouTube kanaal of via het mapje hiernaast FotosMU15 onder Foto's en Filmpjes


vc spectrum nieuws & activiteiten

recente uitslagen

G3A Spectrum
0
3
Struikelblok
JU13 Lowavol
1
3
Spectrum
D2A Asterix C
3
0
Spectrum
H2C Spectrum
3
1
SKW
MU15 Asterix C
3
1
Spectrum
MU13 Asterix C
3
0
Spectrum
JU13 Spectrum
0
3
Gimm-e A
G3A Spectrum
0
3
Artevelde
H2C VD.Oudenaarde B
3
2
Spectrum
D2A Spectrum
0
3
Flygha A
JU13 Spectrum
1
3
Argos
MU15 Asterix E
3
0
Spectrum
MU13 Vamos C
0
3
Spectrum
H2C Spectrum
2
3
Eevoc
D2A DVC A
3
0
Spectrum
MU13 Avanti B
3
0
Spectrum
JU13 JTV B
3
0
Spectrum
TW Spectrum
0
3
Kalken A
MU15 Spectrum
3
2
Jevo B
G3A Spectrum
1
3
De Wallekes
JU13 Spectrum
3
0
Vamos B
MU13 Spectrum
3
0
Kalken B
MU15 Spectrum
3
1
Mevoc B
D2A Spectrum
0
3
VDK D
H2C Tievolley
1
3
Spectrum
H2C Spectrum
3
2
VC Kalken
D2A Nidak B
3
0
Spectrum

Foto's en filmpjes